Retourneren

Wij streven ernaar om jouw shopervaring bij Pediy zo soepel mogelijk te laten verlopen, ook als je een product wilt retourneren.

Retourtermijn
Je hebt het recht om je bestelling of een deel ervan te retourneren binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je product(en). Mocht je een of meerdere artikelen willen retourneren, dan dien je ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen van je retourverzoek.

Verzendtermijn
Nadat je jouw retour hebt aangemeld, ontvang je van ons het retourformulier. Na ontvangst van het retourformulier heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Terugbetaling
Nadat wij de retourzending in ontvangst hebben genomen, ontvang je hiervan bericht. We streven ernaar om het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk terug te storten, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourartikelen. De verzendkosten van het retourneren van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren:

  • De product(en) moeten ongebruikt zijn en zich in de originele productverpakking en staat bevinden.
  • Indien aanwezig moet de zegel of het cellofaan van het product intact zijn.
  • Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de verzending en dat je zelf het risico draagt in het geval dat je retourpakket zoek raakt.

Cadeautjes bij je bestelling
Als je een cadeau hebt ontvangen bij je bestelling, dien je er rekening mee te houden dat dit ook geretourneerd moet worden, als het retourneren ervoor zorgt dat je niet meer voldoet aan de minimale orderwaarde die aan het cadeautje is verbonden.

Belangrijk
Om in aanmerking te komen voor volledige terugbetaling moeten de producten ongebruikt zijn. Je kunt de producten gerust bekijken zoals je in de winkel zou doen. Mits niet gesealed, kun je de omverpakking/transportverpakking openen om het product van alle kanten te bekijken. Gebruik het product echter niet door de gebruiksverpakking te openen. Als het product gebruikt is, kunnen we het om hygiënische niet langer als nieuw verkopen en kunnen we het niet retour accepteren. Houd er dus rekening mee dat producten die gebruikt zijn of waarvan de verzegeling is verbroken, om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd.

Retour aanmelden
Je kunt gemakkelijk een retour aanmelden via je account bij pediy.nl. Om een retour aan te melden via je account volg je de stappen op de pagina Retour aanmelden via mijn account.
Heb je geen account, dan kun je je retour aanmelden per e-mail of per telefoon. Vermeld altijd je bestelgegevens en het bestelnummer.

Nog vragen?
Twijfel je over de retourvoorwaarden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via de volgende contactgegevens:

E-mail: info@pediy.nl
Telefoonnummer: 0853016470
Bereikbaarheid: Maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur

Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je retouropdracht goed afgehandeld wordt.

Bedankt voor het winkelen bij Pediy!