Over Pediy

Welkom bij Pediy, de webshop met kwalitatieve voetproducten voor thuisgebruik.

Het ontstaan van Pediy webshop

Het Pediy concept is begonnen in onze pedicure salon waar professionele pedicure zorg en details voor mooie voeten centraal staan. In de pedicure salon horen en zien we dagelijks de behoeften van mensen voor de zorg van hun voeten. We zien ook dat veel mensen best in staat zijn om hun voeten deels thuis te onderhouden met de juiste tools en producten. Om mensen hiermee van dienst te zien is het idee ontstaan om naast het professionele gedeelte van deze pedicure webshop, ook een deel in te richten voor doe het zelf pedicures. In de naam Pediy vind je de vertaling van het concept dan ook terug in de woorden “Pedicure” en “Do It Yourself”.

Waarom Pediy?

Bij Pediy leveren we professionele pedicureproducten tegen eerlijke prijzen, zodat particulieren thuis zelf hun voeten kunnen verzorgen met goed materiaal.
Of je nu op zoek bent naar professionele pedicure kniptangen, vijlen voor een perfecte afwerking, verzorgende crèmes, of comfortabele ZorgWol, bij Pediy vind je alles wat je nodig hebt voor gezonde, fitte en frisse voeten.

Onze missie:

Bij Pediy is onze missie eenvoudig:
We willen iedereen aanmoedigen om naast pedicure bezoeken ook thuis zelfbewust voor hun voeten te zorgen met goed materiaal.

Wat we bieden:

  • Kwalitatieve Producten:
    Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Alles wat je nodig hebt voor een complete pedicure-ervaring (ook voor thuis) vind je bij Pediy.
  • Eerlijke Prijzen:
    Bij Pediy geloven we in eerlijkheid en transparantie. Onze producten zijn geprijsd met de overtuiging dat zelfzorg voor voeten betaalbaar moet zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  • Deskundig Advies:
    We delen graag onze expertise en geven deskundig advies over het gebruik van onze producten. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je de beste Pediy ervaring krijgt.

Jouw voetenwelzijn begint bij Pediy. Ontdek ons Pediy assortiment, ervaar de kwaliteit en geniet van luxe voor je voeten. 

We heten je van harte welkom en helpen je graag bij het vinden van de beste producten voor jouw voeten.
 
Vriendelijke voet,
Team Pediy